Nrk – Nyhende frå Vestland

 • Fv578 Åsligrenda opna igjen
  on juli 18, 2024 at 5:33 pm

  Åsligrenda i Bergen er gjenopna. Vegen var stengt i ein periode i ettermiddag etter ei trafikkulukke. Den er no rydda og trafikken flyt som normalt.

 • Innstiller ferjer grunna driftsproblem
  on juli 18, 2024 at 5:17 pm

  Fjord1 melder om innstilte ferjer grunna driftsproblem på fergesambandet Gjermundshamn-Varaldsøy-Årsnes på Fv 48. Siste avgang fra Gjermundshamn blir kl. 20.55 og siste avgang fra Årsnes blir kl. 21.35. Det blir sett inn skyssbåt mellom klokken 22 og 06.30. Første avgang fredag morgon frå Gjermundshamn blir kl. 06.30 og fra Årsnes kl. 07.

 • Se Vestlandsrevyen klokken 19.30
  on juli 18, 2024 at 5:12 pm

  Fisketillatelsen Liv Signe Navarsete ga i Lærdalselvi er ugyldig - Statsforvalteren i Rogaland har konkludert med at hun var innhabil. Navarsete åpnet for stamfiske i elven, noe som førte til at blant andre David Beckham fikk fiske der. Se mer i Vestlandsrevyen. Programleder er Charlotte Haarvik Sanden.

 • Frontkollisjon i Bergen
  on juli 18, 2024 at 3:42 pm

  Klokka 17.26 fekk politiet melding om frontkollisjon mellom to bilar i Litlåsvegen i Bergen. Nødetatane er på staden. Vegtrafikksentralen melder at Fv578 Åsligrenda er stengt grunna trafikkulukke. Alle dei involverte er bevisste og komne ut av bilane. Utover dette er skadeomfanget ukjent.

 • To ungdomar i båtulukke i Bergen
  on juli 18, 2024 at 2:45 pm

  Politiet rykka ut til Biskophavn i Bergen kl. 15.42 etter melding om ein liten båt som hadde kantra 200m frå land. To jenter på 15 år var i båten før den kantra. Med hjelp frå folk i båtar i nærleiken, fekk politiet frakta ungdomane på land. Ambulanse er på staden. Ungdomane skal vere bevisste og blir no tekne hand om av pårørande. Årsaka til ulukka er per no uvisst.