Nrk – Nyhende frå Vestland

 • Trafikkuhell ved Granvin kirke
  on februar 28, 2024 at 5:05 pm

  Det har skjedd en trafikkulykke på riksvei 13, Hardangerveien, ved Granvin kirke. Politiet er på vei til stedet.

 • Bil fjernet etter stans på Danmarksplass
  on februar 28, 2024 at 4:18 pm

  Bilen er nå fjernet og trafikken går som normalt etter en personbil stanset i høyrefeltet på E39 Danmarksplass i Bergen.

 • 15-åringen som ble knivstukket på Os er våken
  on februar 28, 2024 at 3:48 pm

  Den 15 år gamle gutten som ble knivstukket i Os sentrum på søndag, er nå våken og prater. – Jeg har vært i kontakt med de nærmeste til fornærmede, og de er jo selvfølgelig preget. Det har jo vært noen veldig tøffe dager for dem, sier bistandsadvokaten til 15-åringen, Kathrine Liland. Gutten ble innlagt på Haukeland universitetssykehus etter å ha blitt knivstukket. En 16 år gammel gutt er siktet for drapsforsøk. – Jeg har foreløpig bare hatt en helt kort samtale med kun helt nødvendig informasjon. Man må nesten ta tiden til hjelp, sier Liland. Hun legger til at gutten er våken, men at han har smerter.

 • Vegen åpnet etter trafikkuhell i Førde
  on februar 28, 2024 at 3:03 pm

  Det trafikkuhell på E39 i Førde fører til full stopp i trafikken. Det melder Firda. Fleire metallrøyr skal ha falle av ein anleggsbil som skal ligge i vegen i Halbrendslia som går frå Førde og mot Sande. Klokka 16.17 melder Vegtrafikksentralen at vegen er stengd, og at opprydding er starta.

 • Kniv funnet på Os
  on februar 28, 2024 at 2:03 pm

  Onsdag bekrefter politiadvokat Eli Valheim at politiet har funnet en kniv, men kan ikke si om det er våpenet som ble brukt i voldshendelsen på Os søndag. – På nåværende tidspunkt kan vi ikke si noe om kniven som er funnet, er den som ble benyttet søndag kveld. Den skal nå undersøkes av krimteknisk, sier Valheim til NRK. Det var BT som omtalte saken først. En 16 år gammel gutt er varetektsfengslet for drapsforsøk, siktet for å ha knivstukket en 15 år gammel gutt.